Belediye başkanı Cuma Uçarın Desteğiyle mağdur olan ailelere kızıl aydan yardım

ilçemize bağlı tekevler mahallesinde çıkın yangında evi yanarak ve tüm eşyalarının kullanılmaz hale gelen vatandaşlara ve tek evler mahallesinde çay kenarında ikamet eden yoksul vatandaşa Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar'ın ve Kızılay Sason şube başkanı Nevzat Çelik'ğin girişim ve talepleriyle Kızılay'dan giyecek,gıda,battaniye, Buzdolabı,Mutfak ocağı,yatak ve belediyemizden yakacak kömür yardımı yapıldı.Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Uçar Allah kimsenin başına böyle bir olay getirmesin dedi gerçekten çok zor bir durum bu kış şartlarında elimizden gelenin en iyisini yapamaya çalışıyoruz dedi,Aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Uçar ne zaman ne ihtiyaçları olursa yardımcı olacaklarını belirti.Evleri yanan aileler Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar'a ve Kızılay şube başkanı Nevzat Çelik'e teşekkür ettiler.

07.01.2016