Sason Belediyesinden kar temizleme çalışmaları

Sason Belediyesinden kar temizleme çalışmaları.Sason genelinde kar yağışı zaman zaman etkili olurken, Sason Belediyesi fen işleri ve temizlik ekipleri vatandaşların ve araçların yağıştan etkilenmemesi için gerekli kar temizlik çalışmaları sürdürüyor.

Sason'da 5 gündür başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışının ardından Belediye ekipleri yağan karın kesilmesinin ardından yol temizleme ve tuzlama çalışması başlattı.Sason Belediyesi, kar yağışının yoğun olduğu ilçede Çevre Temizlik ekiplerince belirlenen noktalarda yaptığı çalışmalarla oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor.Belediye Başkanı Cuma Uçar tarafından yapılan açıklamada, İlçe merkezinde mahalle ve caddelerin temizlenmesi ile başlayan kar temizleme çalışmalarına ilçe genelinde devam edileceğini belirti.

07.01.2016