Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı Başkan Uçar mesajında;Yeni umutlar ve yeni dileklerle adım atılacak olan 2016 yılının, ülkemize, İlçemize ve tüm insanlık alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Yeni yılla birlikte, gelecek günlerin, karanlıktan aydınlığa dayalı, kavgasız, savaşsız barış ve sağlık İçinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması barış ve kardeşliğe hakim olması hepimizin temennisidir.
Uçar 2016 yılında da daha yaşanabilir ve daha modern bir Sason için çalışmalarımıza kesintisiz olarak devam edileceğini, İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir dedi,kararlılığımız ve inancımızla tüm halkımızın yeni yılını kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

31.12.2015