Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar Temiz bir Sason için ilçede temizlik kampanyası başlattı.

Temizliğe dikkat çekmek için Belediye Başkanı Cuma Uçar, meydana inerek temizlik yaptı. Eldiven giyen Uçar'a Meclis üyeleri, Birim müdürleri ve tüm belediye çalışanları da eşlik etti. Temiz bir Sason için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayan Başkan Uçar: “Temizliğin çok önemli olduğunu ifade ederken tabii ki sadece belediye çalışanlarının temizliğe önem vermesi yeterli değil. Burada yaşayan tüm ilçe sakinlerinin aynı duyarlılıkta olması gerekiyor." dedi. Bu günden itibaren bu tip temizlik çalışmalarımız periyodik olarak devam edecektir. Amacımız farkındalık yaratıp çevre kirliliğini önlemektir” dedi. Halkımızdan isteğimiz temizlik konusunda biraz daha titiz olmaları ve gelecek nesillere örnek olacak bir davranış sergilemeleridir. Sokakların atık merkezi olmadığını belirten Uçar sokakları gezerek ilçeye yapılabilecek hizmetlerin en başında temizliğin geldiğini belirtti. Temizlik yaptıktan sonra çevresindekilere konuşan Uçar: "Çevremizi temiz tutmak Sason’u daha temiz ve sağlıklı bir ilçeye dönüştürebilmek için halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Temiz toplum, temiz kent anlayışını benimseyerek çevremizi kirletmeyelim, çöpleri düzenli atalım." dedi.

31.12.2015