Sason kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Sason kurum ve kurumlar arası veleybol turnuvası düzenlendi.Sason spor salonunda yapılan final de Sason ilçe emniyet amirliği ile Eğitim sen takımları karşılaştı. İyi organize olan ve atak oynayan eğitimsen 3-1 kazanarak turnuvanın birincisi oldu.1.ve 2. Gelen takımlara kupa ve madalyaları belediye başkanımız Cuma Uçar ve İlçe Emniyet amiri Alparslan Öztürk tarafından kupa ve madalyaları verildi. Başkanımız Uçar, yaptığı açıklamada, turnuvanın centilmence tamamlanmasından dolayı memnun olduğunu belirterek Sason’da sportif aktivitelere büyük önem ve destek veriyoruz dedi. Özellikle gençlerimizi spora yönlendirecek projeleri kısa sürede hayata geçireceğiz dedi. Yarışmaya katılan tüm takımları tebrik ediyor, birinci olan eğitimsen takımını kutluyorum dedi.

31.12.2015