Anadolu İmam Hatip lisesine 1500 metre uzunluğunda yeni su şebeke yapımı

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ın talimatları doğrultusunda Belediye Su İşleri ekipleri Tekevler Mahhalesi’nde bulunan Anadolu İmam hatip lisesi ve yurt binasına 1500 metre uzunluğunda yeni su şebekesi hattı döşeme yapımı işine başladı.
Sason Belediye başkanı Cuma Uçar’ın yaptığı açıklamada Arazi yapısı dağlık ve engebelli zor olan Sason ilçemizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz dedi” Okulumuzun su ihtiyacını bu güne kadar tankerlerle su taşıyarak karşılıyorduk ama bu günden sonra yeni döşeyeceğimiz şebeke hattından öğrencilerimize daha temiz şebeke suyu içme imkanı sağlayacağız; dedi Uçar bir çok mahallemizde alt ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor ,Çalışmalarımız en ücra mahallemizde, bile en küçük alt ve üst yapı sorunu kalmayıncaya kadar devam edecek dedi. Nasıl ilçe merkezinde alt ve üst yapıyı giderdiysek alt ve üst yapısı olmayan en ücra yerleşim yerlerinde de aynı standardı yakalamak istiyoruz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

31.12.2015