Sason belediyesi tarafından merkez mezarlığına Tarım il müdürlüğünden temin ettiği 100 adet çam ağacı dikildi.Belediye başkanı Sayın Cuma Uçar, ilçemizi güzelleştirmek için daha farklı çalışmalarımızda devam edecek dedi.
Başkan Uçar açıklamasında “Bunlar tabi Sason için önemli şeylerdir. İlçemize hizmet etmek bizim görevimizdir ve bundan dolayı böyle bir kampanya başlattık. Hayırlara vesile olur inşallah diyorum Dört mevsim ayrı güzel olan ilçe için çalıştıklarını ve bu yeşilliği yakalama noktasında çam ağaçlarının kendilerinin vazgeçilmezi olduğunu ifade eden Sason belediye başkanı Cuma Uçar, "Bugün den sonra ilçemizin dört bir noktasında farklı çalışmalar gerçekleştirereceğiz. Seyrine doyum olmayan mekânlar meydana getirmek için çalışmalarımız devam edecek şimdilik ilçemiz merkezde bulunan mezarlıkta toplamda 100 adet çam ağacı dikerek bu alanları da daha güzel bir yapıya bürümek için bir çalışma başlattık" dedi.ilçe mezarlığında yakınlarının mezarlarnı ziyarette bulunan vatandaşlar belediyenin bu çalışmalarından dolayı Belediye başkanımız Cuma Uçara teşekürlerini ilettiler ve bu uygulamadan memnun olduklarını belirttiler.

29.12.2015