Sason Belediye başkanı Cuma Uçar ,Halka daha iyi hizmet vermek amacıyla Araç ve ekipmanlarını yeniliyor.Sason Belediye’si hizmet araçlarına bir yenisini daha ekledi ,Belediye Başkanımız Cuma Uçar’ın girişimleriyle Sağlık bakanlığından hibe yoluyla Ambulans tipi cenaze nakil aracı alındı.Sason Belediye başkanı Cuma Uçar Belediye araç filolarına bir çok aracı kazandırdıklarını belirti.
Uçar Sason belediyesi olarak halkımızın en zor günlerinde yanlarında olmak ve acılarını bir nebze dindirebilmek , belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için bir cenaze nakil aracını daha belediyemizin araç filosuna kattık dedi . Uçar belediyemizin gerçekten bu tip bir araca ihtiyacı vardı, Yeni aldığımız araç cenaze nakil ve hasta taşıma özeliğine sahip bir araçtır ,halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hasta nakil ve cenaze taşınmasında Sason halkının hizmetine sunulmuştur.Allah bu aldığımız aracı az kullanmaya ve kazasız belasız hizmet etmeye nasip etsin ,tüm Sasonlu hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun dedi.

09.12.2015