İlçemizde öğretmenler günü kutlamaları

İlçemizde öğretmenler günü kutlamaları.24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri sabah ilçe meydanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Feyzullah Yar ' ın çelenk sunması ile başladı.Daha sonra Yunus Emre ilk öğretim okulunda İstiklal marşı ve saygı duruşundan sonra Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırladığı program ile devam etti.Buradaki törene İlçe Kaymakamımız sayın Tekin Dündar, Belediye Başkanımız Sayın Cuma Uçar,Garnizon komutanı sayın Özer Küçükuysal ,İlçe Protokolü ,Öğretmen,Öğrenci ve veliler katıldı.Törende aday öğretmenlikten asalete geçen öğretmelerin yemin töreni , öğretmenlerin müzik dinletisi,öğrenci ve öğretmenlerin günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmaları ve çeşitli dalarda birinci gelen öğrencilere İlçe kaymakamımız sayın Tekin Dündar,Belediye Başkanımız sayın Cuma Uçar ve Garnizon komutanı Özer Küçükuysal tarafından çeşitli hediyeler verildi.Törenden sonra anı olarak protokol üyeleri ve öğretmenlerle toplu şekilde fotoğraf çekimi yapıldı.

24.11.2015