Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
    Başkan Uçar mesajında Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak öğretmenlerimizin  başarılı çalışmalarına bağlıdır Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren
Önder ve örnek insanlar olmuşlardır, Bu kutsal mesleği diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Öğretmenlik bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın ve kutsaldır sınırları okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen sevgi ve fedakarlık  üzerine kurulu  bir meslektir diyerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.
      Bizlerde Sason Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve öğretmenlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Toplumumuzda her yönüyle sağlıklı bireyler yetiştirmek için birlikte çalışma kararlılığı sergilemeli ve birlikte hareket etmeliyiz. Bu çerçevede yerel yönetim vizyonumuz  eğitim kalitesinin yükseltilmesi için gerekli tüm şartların yerine getirilmesi gerekliliğidir.”
       Bu duygu ve düşüncelerle Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren  güçlü ve modern bir ülke olma yolunda ülkemizi çağdaş medeniyetler  seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin  Öğretmenler gününü kutluyor  en  içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

23.11.2015