Belediye Başkanı Uçar Ramazan Ayı’nı kutladı

Ramazan ayının başta rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatan Başkan Uçar, bu mübarek ayın dünyanın birçok yerinde acılar çeken tüm insanlara şifa ve kurtuluş getirmesini dilediğini söyledi. Ramazan’ın bir yönüyle de yardımlaşma ayı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Uçar, her zaman hatırlanması ve yardım edilmesi gereken fakir, yoksul ve kimsesizlere bu mübarek ayda daha da ihtimam gösterilmesini gerektiğini belirtti. “Bu ayda bize verilen nimetlerin değerini bilmeli ve fakirlerin yardımlarına koşmalıyız. Onlarla sofralarımızı paylaşmalı, her zamankinden fazla rahmet ikliminin yaşandığı bu ayda hatalarımızı, eksiklerimizi iyi görüp bunları düzeltmenin çabası içinde olmalıyız” diyen Diyen Başkan Cuma Uçar, Ramazan Ayının tüm insanlığa bereket, huzur, kardeşlik ve hayırlar getirmesini dilediğini bildirdi.

30.06.2014