Belediyemizden eş zamanlı 3 mahallede yol genişletme ve istinat duvar yapımı çalışmaları

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar Belediyecilik hizmetlerinde katılımcı demokrasi anlayışını hayata geçirerek , ilçeye dönük projelerde ilçede yaşayanların fikirlerini alırken ilçe halkının talep önerileri doğrultusunda hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarda üç ayrı mahallede çalışmalar yürütmeye başlamıştır. Gurpınar ,yeni mahalle ve Belediyemizin desteğiyle Yeni mahalle camisi ve taziye yerinin çevre düzenleme yol genişletme ve istinat duvarı yapımı işi yapılmaktadır.. İstinat duvarı yapımından sonra yolda büyük ölçüde genişlik sağlanmış olacaktır. Bu yolun genişletilmesi ve istinat duvarlarının tamamlanması ile mahallerimizde hem yol genişlemiş olacak ve tehlike arz etmeyen duvarlar yapılmış olacaktır.Başkan Uçar hemşehrilerimize daha iyi ve güzel bir sason için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor dedi.

18.11.2015