Eski su şebekesinin yenilenmesi

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçarın talimatları ve mahalle halkının talepleri doğrultusunda ilçemiz Gürpınar mahallesi'nede su şebekesi yenileme işlemine başlandı ,uzun süreden beri muhtemelen 10,15 yıla yakın süredir eski su şebekesinden sağlıklı bir şekilde su akışının sağlanmadığını belirten Başkan uçar Mahalle'linin su sorununu çözmek için 08.07.2014 tarihinde Sason belediyesi İlçemizin su sorununu büyük ölçüde çözmek için sondajla açtığı yeni kuyudan su vermek için belediyenin su işlerinden sorumlu ekiplerinin çalışmaya başladıklarını belirtti ,Başkan Uçar ekiplerimiz en kısa sürede işlerini tamamlayıp mahallemize su vereceklerini belirtiler dedi . Başkan Uçar,yeni kuyudan saatte 200 ton su elde ediyoruz dedi ilçemizin büyük ölçüde su sıkıntısının çözeceklerini amaçladıklarını belirtti.

17.11.2015