Sason belediyesi alt yapıdan üst yapıya kadar halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda her alanda hizmetlerini sürdürüyor Sason belediyesi, ilçe genelindeki yollara asfalt,kilitli parke taşı,park bahçe,istinat duvarı ve yaya kaldırımı yapımına devam ediyor.Başkan Uçar'ın yaptığı açıklamada Sason devlet hastahanesi ulaşım yoluna yaya kaldırımı yapımına başladıklarını söyledi.Amacımız Yayaların bundan sonra daha güvenli bir şekilde gidecekleri yere ulaşmalarını sağlamaktır dedi.Sason belediye başkanı Uçar yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle öğrencilerimizin kulanabilecekleri alanın daralması, sağlık sorunuyla beraber görüntü kirliliği nedeniyle İstiklal ilk öğretim okulu müdürlüğünden bize gelen talepler doğrultusunda okul bahçesini fen işleri müdürlüğümüz tarafından kilitli parke taşı döşeme işlemi yapıldığnı belirti,Konuyla ilgili açıklama yapan Uçar Öğrencilerimizin daha temiz ve kaliteli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak için bütçemizin yettiği kadarıyla, ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini belirti Belediye Başkanı Uçar Okullarımızın modern ve uygun bir görünüme getirecek çalışmalarımız devam edecek dedi .Sason belediyesi ilçemize bağlı Gürpınar mahallesinde yaya güvenliğini sağlamak amacıyla Bot deresi (Vedi Şerük)üzerinde istinat duvarı ve kafesli tel yapımına başladı, amacımız okul çağındaki çocukların okula giderken ve mahalle çocuklarının oyun oynarken dereye düşmelerini engellemektir dedi ,Sason Belediye başkanı Uçar hizmetlerimiz 7gün 24 saat devam edecek dedi.

21.10.2015