Belediyeden yeni otopark alanı

Sason belediye'si halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yeni oto park alanı oluşturup mevcut ve yetersiz gelen oto park alanınında stabilize işlemine başladı.
Sason belediye başkanı Cuma Uçar ilçeye 250-300 araç kapasiteli otopark yapmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
İlçemizde yıllardır sorun haline gelen oto park sorunu ilçe trafikğini olumsuz şekilde etkiliyordu, trafik sorununu önemli ölçüde rahatlatacak olan ilçe merkezindeki yeni otopark yapımı çalışmalarında sona gelindi. Sason Belediyesi İş makineleri girerek temizlik çalışmalarına başladı. Çalışmaları yakından takip eden Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar yaptığı açıklamada, İlçemizde bulunan otoparklar gelişen ilçemize yeterli olmadığını gördük. Araçların çoğalmasıyla birlikte trafik sorununu da ortaya çıkardı. İlçemizde yaşanan Park sorunun çözüm yolunda çalışmalarımız sonuç verdi. 250-300 araçlık Otopark alanı İlçemize kazandırıyoruz. Hızla büyüyen ve gelişen ilçemizde her gün trafiğe onlarca araç katılmaktadır. İlçede oluşan park sorununa bu otoparkımızla önemli ölçüde fayda sağlayacağımıza inanıyorum. Artık ilçe merkezinde, 250 ila 300 adet aracın park edilebileceği ve araç sahiplerinin araçlarını güvenle park edebilecekleri bir alana kavuşacak. Aralıksız çalışmalarını sürdüren Fen işleri ekibi eski otopark alanınıda kış şartlarında zeminin toprak olmasından dolayı oluşan çamur yığının engelemek için zemini kumlayarak stabilize işlemlerini yapmaya başladı Otoparkı en yakın zamanda bitirmeye çalışıyor. Otopark bittiğinde ise halkımızın ve yaya trafiğinin rahat bir nefes alacağnı düşünüyoruz dedi.

14.10.2015