Başkan Uçardan çocuk parkı ziyareti

Belediyecilik hizmetlerinde katılımcı demokrasi anlayışını hayata geçiren Sason belediye başkanı Cuma Uçar ,ilçeye dönük projelerde ilçede yaşayanların fikirlerini alırken,ilçemizdeki çocuklarıda unutmayarak çocuklar için yaptırdığı çocuk parkını sürekli ziyaret ederek,Parkın güvenlik ve temizliğinden sorumlu personele parkın eksikliğinin ve ekilen ağaç fidnalarının bakımı konusunda uyarılarda bulunuyor.Çocuk Parkı ziyaretlerinde sürekli çoçuklara sohbet eden Uçar çocuaklara çeşitli hediyeler vererek çocukları sevidiriyor. Uçar çocuk parkının hınca hınç dolması ve çocukların mutlu olması,yüzlerinde gördüğümüz sevinç bizleri mutlu ediyor dedi.Çocuk parkının ilçemizde büyük bir eksiklik olduğunu söyleyen çocuklar sason belediye başkanı Cuma Uçara'a teşekür ettiler.

09.10.2015