Başkanımız Uçar yaşlı ve hastalara ev ziyaretinde bulundu.

Sason belediye başkanı Cuma Uçar İlçede yaşlı ve hastalara ev ziyeretinde bulunarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.  Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsata dile getiren Başkan Uçar ilçemizde bulunan Tekin ve Özcan Ailelerine ziyarette bulundu.Başkan Uçar amacımız rahatzızlıkları nedeniyle gününü evinde geçiren hastaları ve yakınlarına ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hisetirmek ve her konuda ve her sıkıntılarında yanlarında olacaklarını belirtmektir dedi .Uçar bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor ama hayata küsmeden bile, hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir dedi.Başkanımız Cuma Uçar biz büyülerimizden hasta olanı ziyaret etmek gerektiğini öğrendik.Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biridir.Bizi bir yapıp kaynaşmamızı sağlar dedi.Uçar vatandaşlarımızın acılarını ve dertlerini paylaşma ve onları önemsediklerini ve unutmadıklarını gösterme adına bu ziyarteleri gerçekleştirdiklerini ifade eden , başkan Uçar ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerimiz periyodik olarak devam edecek dedi.

Tekin ve Özcan aileleri Evlerine gelerek kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Uçara Allah razı olsun diyerek çalışmalarında başarılar dilediler.

05.10.2015