Yağışlar ve alt yapı nediniyle bozulan yolara kilitli parke taşı döşemesine başlandı

Sason belediye başkanı Cuma Uçar'ın talimatları doğrultusunda Sason belediyesi fen işleri müdürlüğü ekiplerince yağan yağmur ve altyapı nedeniyle mahalle ve sokakaklardaki bozulan yolların düzeltme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başalatıldı.Başkan Uçar Mahalle ve merkez ilçe sokalarındaki hasar gören yolların düzeltilmesi ve yeni kilitli parke döşemesi yapımına geçn fen işleri müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp trafiğe ve halkımızın hizmetine sunulacağını belirti.Uçar altyapı ve yağışlar nedeniyle bozulan yaların en kısa sürede hasar tesbit edilen nıktalarda kış aylarına girmeden kilitli parke taşı döşeme ve onarımının periyodik olarak faliyetlerimiz devam edecek dedi.

01.10.2015