Başkan uçar 29.09.2015 salı günü belediye personel tolantısı

Sason belediye başkanı Cuma Uçar 29.09.2015 salı günü saat 08.00 de belediye personeli ile toplantı yaptı. Belediyemizin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, belediye bünyesinde çeşitli görevlerde çalışan bütün personel katıldı.Uçar mesai saatinde personelin kılık kıyafet yönetmeliğine uyulması gerektiğini ve bütün personelin işini yaparken öncelikle iş güvenliği alınması gerektiğini belirtti.Başkan Uçar özelikle temizlik çalışanları için yaptı konuşmada ilçede yürütülen temizlik faliyetlerinin daha titizlikle yürütülmesi gerktiğinin önemine değinerek ,güzel temiz ve sağlıklı bir şekilde hep birlikte dayanışma içerisinde çalışarak sasona hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.Başkan uçar zabıta amirliğine verdiği talimatla,Vatandaşlarımızın sağlılklı ve hijynenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla ,insan sağlığını etkileyen asnaflara denetime çıkılmasını söyledi.Ara sokaklarda Ulaşımı engelyen esnaflar içinde uyarıda bulunmalarını belirti, isportacılar konusunda gereğinin yapılması gerektiğini belirtti ,İtfaye hizmetleri için vatandaşlarımızın bize daha rahat ulaşabilmeleri için 24 saat sanntral başında nöbet tutulacağını belirti.Başkan Uçar üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme konusunda asla taviz vermeyeceklerini belirtti.

29.09.2015