Başkanımız Cuma Uçar yeni 2015-2016 eğitim öğretim yılı mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Cuma Uçar, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerken, Sason belediyesi olarak her zaman Eğitime destek vermek için hazır olduklarını açıkladı.
21. yüzyılın bilim ve eğitim çağı olduğunu, modern çağa ayak uydurmak içinde çok iyi bir eğitim sayesinde gerçekleşebileceğini ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Cuma Uçar, çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmeleri için Sason belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını açıkladı.İlçemizin iyi bireyler yetiştirmesinin yolunun eğitimden geçtiğini vurgulayan Başkanımız Cuma Uçar “ Yeni eğitim öğretim yılı öğrencilerimize hayırlı olsun. Sason belediyesi olarak her zaman eğitime katkılarımız olacak. Sason’un iyi bireyler yetiştirmesi için eğitimin önemini biliyor ve sürekli öğrenci ve öğretmenlerimizin yanında olacağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

28.09.2015