Başkan Cuma uçar’ın talimatları doğrultusunda mezbahane bakım ve onarımdan geçirildi.

Sason Belediye Başk Cuma uçar’ın talimatları doğrultusunda mezbahane bakım ve onarımdan geçirildi.
Belediye Başk Uçar göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde elimizden geldiğince ve bütçemizin yettiği kadarıyla halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.Bu kapsamda son günlerde gündeme gelen gıda denetimi ile birlikte uzun zamandır bakım ve onarımı yapılmayan Belediye’nin Mezbahane’si , Bakım ve onarım’dan geçirildi .Uçar Mezbahane’lrin vatandaşın sağlığıyla doğrudan alakalı bir yer olduğunu belirterek, mezbahane’de günlük ortalama 15,20 adet küçük ve büyük baş kesim ypılmaktadır.Bu sayı dikate alındığında ortamın hijyenik olması için özen gösterilmesi gerekiyor .Bu kapsamda göreve geldiğimizde mezbahanenin eksiklik’lerinin gidrilmesi Mezbahane’de daha sağlıklı koşularda çalışması için ihtiyaç duyulan personel ve malzeme eksikliğini gidererek öcelikle kesim yapan personel için uygun giyinme ve temizlen’me yeri,aydınlatma , wc , kesim yapılan yerin zemin ve duvarlarını komple fayans döşemeşi ,boyanması ,dış çevre düzenlemsi’ni yaptık ve temizliğinden sorumlu bir personel görevlendirdik.Uçar halkımız bundan sonra gönül rahatlığıyla et ürünlerinin daha temiz ve hiyenik bir ortamda kesim yapıldığını bilmelerini isterim dedi ve hizmet akışına devam edeceklerini belirti.

07.09.2015