Sason Belediye'si ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekliyerek araç filosunu genişletti

Sason beledyesi  ulaşım ve hizmet  araçlarına yenilerini  ekliyerek araç parkına 5 adet yeni araç ve hurdaya, dönen  2  adet arıcınıda, (itfaye ve zabıta ) onararak Sason halkının hizmetine sundu.

Her konuda ilçeye hizmet anlayışıyla belediye’ciliğe devam eden  Sason belediyesi  1-adet kepçe  1-adet  Makam hizmet aracı 1-adet Traktör 1-adet  Zabıta ve ilaçlama aracı ve 1-adet su tankı ve hurdaya dönen itfaye ve zabıta aracını onarıp Sason   Belediyesi  araç filosuna ekledi .Satın alınan araçların bedelin tamamını kendi bütçemizden temin ettik , her hangi bir ilgili bakanlık ve yardım kuruluşlarından   yardım almadan  Araç  alımını yaptık , Her şeyi Sason için yaptıklarını belirten Uçar araç filolarını dahada güçlendireceklerini  söyledi .Uçar hizmet çalışmalarında ihtiyaç duyulan 5 adet aracı hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz ,Uçar arazi yapısı zor olan sason’da  daha güzel hizmetler vermeyi hedeflediklerini belirti  ve yeni araçlarımız hizmete giriyor inşallah kazazıs belasız hizmet verir.

Başkan   Uçar  göreve  geldiğim 15 aylık bu kısa süre zarfında, Makine ve araç filosunu genişleterek türkiyedeki  belediye’ler arasında beklide ilk olarak belediye’yi  borçlandırmadan banka kredisi kulanmadan ,kendi imkanlarımızla yeni araçlar satın aldık. Bu araçların alımında belediye’ye her hangi bir borç gelmeyecek .Belediye’mize ait bir kademe oluşturduk  ve ilçedeki çöp konteynerlerini yeniledik,Amacımız halkımıza her türlü hizmeti götürmek ,Vatandaşlarımızın  her türlü talebine yardımcı olmak için buradayız dedi

01.09.2015