Belediye Başkanımız Cuma Uçar, Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mevlid Kandilinin; tüm İslam Âlemine, Sason’lu hemşerilerimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Başkan Uçar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mübarek gecelerin toplum hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşrifleri dolayısıyla kutladığımız Mevlit Kandili de bu özel günlerin başında yer almaktadır. Peygamber Efendimizin doğumu karanlıkları aydınlığa çevirirken insanlığa rahmet ve güzellikler sunmuştur. Bugün hepimiz Peygamber Efendimizi anlamaya, O’nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, izzet ve keremine, rehberliğine muhtacız.
Bu mübarek gecenin tüm dünyada barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; Sason'lu hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Mevlit Kandilini tebrik ediyorum.” dedi.

19.11.2018