BATMAN VALİMİZ SAYIN AHMET VALİ DENİZ, SASON HALKIYLA VEDALAŞTI

Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz, vedalaşma programına katıldığı Sason’da “bizim temel prensibimiz hakka hizmeti halka hizmet olarak görme anlayışındayız dedi.

Son Valiler kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan Vali Ahmet Deniz, ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarla vedalaştı. Sason ilçe girişinde kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Vali Ahmet Deniz’in ilk durağı İlçe Kaymakamlığı oldu. Sason Cumhuriyet Meydanından vedalaşmak için bir araya gelen ilçe protokolü, kanaat önderleri, kurum amirleri ve vatandaşların katıldığı vedalaşma programında konuşan Vali Deniz, halktan helallik istedi.
Beldeye Başkan Vekilimiz Nedim Işık, göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı tüm Sason halkı adına teşekkürlerini sundu. Vedalaşma Programına İlçe Kaymakamı Abdullah Özadalı, Sason Belediye Başkan Vekilimiz Nedim Işık, Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Vatandaşlarla vedalaştıktan sonra Sason ilçe Emniyet Amirliği ve İlçe jandarma Komutanlığını ziyaret eden Sayın Deniz Burada bulunan emniyet ve Jandarma görevlileriyle hatıra fotoğrafı çekti.

31.10.2018