Belediye Başkanımız Cuma Uçar “Batman Her yerde okuyor” Batman 2. Kitap Fuarı için 1000 Öğrenciye Hediye “Kitap Çeki ve Ulaşım Desteği Sağlıyor.

Belediye Başkanımız Cuma Uçar, Öğrencilerimizin kitaba ulaşmalarına bir nebze katkı sunmak ve teşvik etmek için Batman Her yerde Okuyor 2. Kitap Fuarına özel Öğrencilerimize 1000 adet Hediye Kitap Çeki ve ulaşım desteği sağlamak için Öğrenciler ile buluştu. Başkan Uçar konuşmasında, Öğrencilerimizin kitaba ulaşmalarına bir nebze katkı sağlamak için 1000 adet “Kitap Çeki” ve Ulaşım desteği sağlayarak Öğrencilerimize Kitapla buluşmaya teşvik ediyoruz dedi. Uçar Öğrencilerimize hediye ettiğimiz bu çeklerle istedikleri yayınevinden kitap temin edebileceklerini belirtti.
.

22.10.2018