Başkan Uçar ramazan ayını kutladı

Uçar ramazan ayını kutladı

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Ramazan ayının gelişi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında Ramazan ayının tüm İslam Coğrafyasına hayırlı olmasını dileyen Uçar “ İslam aleminin Ramazan ayının ruhuna yaraşır halde hareket etmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi. Başta Sasonlular olmak üzere tüm İslam Coğrafyası'nın Ramazan ayını kutlayan Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar mesajın devamında şu ifadelere yer verdi:
“Müslümanlar için çok önemli bir ay olan Ramazan ayına giriyoruz. Bütün dargınlıkların düzeltildiği, iyiliklerin, güzelliklerin konuşulduğu bir aya giriyoruz. Ramazan ayımızın öncelikle Sason’a, İslam Alemine ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum. Öncelikle İslam Aleminin Ramazan ayının ruhuna yaraşır halde hareket etmesini Yüce Rabbim'den niyaz ediyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyorum.”

17.06.2015