Vali Arslan Sasonlularla vedalaştı

Valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Batman Valisi Sayın Yılmaz Arslan ilçemize veda ziyaretinde bulundu.

Veda ziyaretleri çerçevesinde ilçemize gelen Vali Arslan’ı Kaymakam Cihat Arık, Belediye Başkanı Cuma Uçar, Garnizon Komutanı, daire amirleri, dernek yöneticileri ve vatandaşlar karşıladı. Hükümet Konağına gelen Vali Arslan, kaymakamlık önünde toplanan ilçe sakinleri ile tek tek tokalaştı ve haklarını helal etmelerini istedi.Sason Spor Salonunda kısa bir konuşma yapan Vali Yılmaz Arslan, görev yaptığı süre içerisinde Sason’a hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Eğer ortada bir başarı varsa, bu tüm kamu personelinin başarısıdır. Tüm Sasonlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz sizleri yürekten sevdik. Karşılıksız sevmeye devam edeceğiz.” dedi. Kaymakamımız Sayın Cihat Arık; Vali Sayın Yılmaz Arslan’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kaymakamlık Makamına geçen vali Arsan daha sonra Belediye Başkanı Cuma Uçar’ı makamında ziyaret etti.

27.06.2014