15 TEMMUZ YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE ŞEHİTLER KABİRLERİ BAŞINDA ZİYARET EDİLDİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU “

Sason’da Şehit Kabirlerine Ziyaret
Sason’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle şehit kabirleri ziyaret edilerek Ku’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Kayabaşı Mahallesinde bulunan şehitlerin bulunduğu Şehitliği ziyaret eden Kaymakam Sayın Ökkeş Beyaz, Belediye Başkanımız Cuma Uçar, Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Kahya ve ilçe yöneticileri mezarlıkta Kur’an-ı Kerim okuyarak dua ettiler.
İlçe Müftüsü İlhan Güngördü, Ku’an-ı Kerim tilavetinin ardından okunan Kur’an-ı Kerimelerin hatim duasını yaptı.
Daha sonra şehit ve gazi Aileleri ziyaret edilerek Öğle namazından sonra Merkez Camide Mevlid okutuldu. 15 Temmuz şehitleri için Türkçe, Kürtçe ve Arapça olarak 3 dilde okutulan Mevlid-i Şerife Kaymakam Kaymakam Ökkeş Beyaz, Belediye Başkanımız Cuma Uçar, Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Kahya, ilçe yöneticileri ve Sason halkı dinledi.
Mevlidin duasını yapan Müftü İlhan Güngördü, 15 Temmuz şehitlerine ve ülkemizdeki tüm şehitlere dua ederek, gazilere acil şifalar temennisinde bulundu.

15.7.2018