İlçe Kaymakamımız Sayın BEYAZ ilçemizde genel güvenliğin, kamu düzeninin, huzur ve sükunun sağlanması ayrıca kadınların sosyal hayata daha fazla katılımını sağlamak amacıyla esnaf temsilcileri ile toplantı düzenledi. Toplantıya Kaymakamımız Sayın Beyaz ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Cuma UÇAR, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yılmaz GÜNGÖR, İlçe Emniyet Amiri Kerim TÜREDİ ve esnaf temsilcileri ile kahvehane işletmecileri katıldı.
Yapılan toplantıda meydan ve çevresinde son 5 yıl içerisinde asayiş olaylarının arttığı, bunun en önemli sebebinin meydan çevresindeki kahvehaneler dolayısıyla insanların toplanma yeri olduğu ve olayların daha da büyüdüğü bu yüzden 30 günlük süre verilerek meydan ve çevresinin boşaltılıp yeni güzel modern bir meydan haline getirilmesi, kötü görüntünün engellenmesi kararı alınmıştır. Bayanların meydan ve çevresine daha fazla gelebilmelerini sağlamak amacıyla “Kadın Sokağı” projesinin hayata geçirilerek sadece bayanların girip özgürce dolaşabilecekleri bir alanın belediye tarafından belirlenmesi gerekli mali desteğin Belediye ve Kaymakamlıkça sağlanması kararlaştırılmıştır.

12.7.2018