Fen İşleri ekibimiz Aşağı mahallede eski su şebekesinin ihtiyaçlara cevap vermemesi üzerine takviye su şebekesi ekledi.

Her yıl nüfus yoğunluğunun artan iç göçlerle arttığı ilçeye bağlı Aşağı Mahallede eski su şebekesi ihtiyaçlara cevap vermiyordu. Yaklaşık 20 gündür su sıkıntısı çeken mahallenin su ihtiyacı Belediyemiz itfaiye ekiplerimizle karşılanıyor.
ŞEBEKE BORULARI GÜÇLENDİRİLDİ
Üç ayrı noktada su şebekesine takviye borular ekleyen Fen işleri ekibimiz sıcaklığın yoğun olduğu saatlerde bile mahallenin su sıkıntısını gidermek için çalışıyor. Yeni su şebekesi borularıyla iki kat daha fazla alacağını belirten Belediye Başkanımız Cuma Uçar, eski şebeke hattının mahallenin artan nüfusuna yetmiyordu. Su sıkıntısı çeken mahallenin su şebekesine takviye yaparak güçlendirdik. Bundan sonra 2 kat daha fazla su alacaklar.

İlçemizde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısından dolayı, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve azamiye indirmek için su patlaklarını ve arızaları onararak vatandaşlarımıza İtfaiye araçları ile su desteği sağlanıyor. Vatandaşlarımızdan istediğimiz suyun biraz daha tasarruflu kullanmalarını ve biraz daha sabırlı olmalarıdır. İnşallah yeni su isale hattımız yaptıktan sonra ilçemizin 50 yıllık su ihtiyacı giderilecek” dedi.

11.7.2018