18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı.

Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz,Garnizon Komutanı Zafer Kaya , Belediye Başkan Vekilimiz Nedim Işık 'ın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Sason halkı yoğun katılım gösterdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anma programı saat 10 da Yunus Emre Orta Okullu konferans solununda devam etti.
Salonda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması,şiir ve türkülerin okunmasından sonra şiir ,Kompozisyon ve resim dallarında birinci gelen öğrencilere ve Şehit ve Gazi yakınlarına hediyelerin takdiminden sonra anma programı son buldu.

18.01.2018

21.3.2018