Belediye Başkanlığımız bünyesinde Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan Taşeron Personellere İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin Sınav Kurulunca Sözlü ve Uygulamalı Sınav Yapıldı.

Kurula Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Omaç, Sason Mal Müdürü İsmail Fırat Çetin, Mali hizmetler müdürümüz Nurşen Kutlu ,Yazı işleri müdürümüz Naif Sarkık ve Fen işleri müdürümüz Turan Uçar katıldı.
Taşeron statüsünde çalışan işçinin belediye şirketine geçişi ile ilgili düzenleme uyarınca Sason Belediyesi bünyesinde kurulan “Sınav Komisyonu” tarafından 15 Mart 2018 de sözlü ve uygulamalı sınav mülakatları gerçekleştirildi.
Belediye Başkanlığımızdan konuya ilişkin yapılan açıklamada ‘ Taşeron işçilerin kadroya geçiş hakkı tanınmasıyla Sason Belediyesinin farklı birimlerinde görev yapan ve kadroya geçme şartlarını taşıyan personellilerimize yönelik sınav yapıldı. Sınav Kurulu tarafından çalıştıkları iş bölümlerine göre farklı kategorilerde sınava tabi tutuldular. Sınavda başarılı olan ve işçi statüsüne geçme hakkını elde edecek personellerin isimleri www.sason.bel.tr internet sitemiz aracılığıyla duyuruları yapılacaktır.Tüm İşçilerimize Hayırlı olsun.

16.3.2018