İlçemizde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları başladı.

Belediye Başkanımız tarafından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Caddesi’nde ilçe otoparkı ve ilçe garajının girişinde bulunan eski askerlik şübesinin önündeki istinat duvarları kaldırılarak genişletme çalışmaları başlatılacağı belirtildi. Çalışmanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Cuma Uçar, yapılacak çalışmalarla cadde üzerinde oluşan trafikte kısmi olarak bir rahatlama olacağını belirtti. İlçe garajının önünde bulunan istinat duvarlarının kaldırılarak, caddenin genişletme çalışmalarını hemen başlatacaklarını belirten Başkan Uçar, “İlçemiz çarşı merkezinde istediğimiz doğrultuda çalışma yapamıyoruz. Birçok alan özel şahsiyetlere aittir. Vatandaşlarımız bizlere yardımcı olursa ilçemizdeki trafiği rahatlatacak güzel projelerimiz vardır. Bu projelerimizi devreye soka bilmek için mülk sahipleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda Caddelerimizi genişletecek ve yeni yol yapabileceğimiz alanlar için mülk sahipleri ile anlaşmalarımızı yapıp ilçe trafiğini rahata kavuşturacağız” dedi.

27.2.2018