BELEDİYE BAŞKANIMIZ CUMA UÇAR İLÇEMİZİN KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

ilçemizin gelecek planlamasında Muhtarlarımızın görüş, öneri ve isteklerine büyük önem veren Belediye Başkanımız Cuma Uçar, ilçede görev yapan Köy ve Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.Belediye Toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya,İlçemizin tüm Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.
Belediye Başkanımız, Cuma Uçar 2018 in ilk Muhtarlar toplantısında Sason Belediyesi’nin tamamlanan, devam eden ve hedeflenen projelerini ve İlçe Kaymakamımız Sayın Ökkeş Beyaz ve Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya ile geçen hafta Ankara da ziyaret ettikleri Bakanlıklara sunmuş oldukları projeleri aktardı. Bakanlıklara sunmuş oldukları projeleri sırasıyla şunlardır
1-İlçemiz için Büyük önem arz eden ve Kara yolları ağına alınan Sason Muş Yolunun hızlandırılıp yapılması.
2-Arazi arayışında olunan İlçemize 500 konutluk TOKİ Konutlarının yapılması.
3-ilçemizde 80 derslik 5 adet Okulun Yapılması.
4-Yeni Bir Hükümet Konağının yapılması.
5-Şat ve Şerük Deresin dere ıslahı yapılması.
6-Çok amaçlı İçerisinde (Sinema ,Tiyatro,Gösteri merkezi,Anfi,Toplantı salonu) barındıran çok amaçlı bir Kültür Merkezinin yapılması.
7-Yeni Bir Belediye Hizmet Binasının Yapılması.
8-Yeni Bir Öğretmenler Evi Binasının yapılması.
9-Yeni bir Emniyet Amirliği Binasının Yapılması.
10-İlçemizin 50 yıllık su ihtiyacını giderecek olan yeni su isale hattının hızlandırılıp yapılması.
11- 2018 yılında İlçemiz mahalle ve Köy Yolarına ihtiyaç duyulan 5 Km parke taşı,110 Km Asfaltının yapılması.
12-Asırlık Çınar Ağaçlarının Bulunduğu Sevek Su Kaynağının mesire alanı yapılması.

Toplantı sonunda Köy ve Mahalle Muhtarları Başkan Uçar’a Teşekkür edip taleplerini aktarıp gerekli mercilere beraber gidebileceklerini söylediler, Başkan Uçar Muhtarların taleplerinin giderilmesi için gerekli mercilere başvuracağını ve hızlı bir şekilde yapılması için tüm imkanlarını seferber edeceğini aktardı.

27.2.2018