Son Peygamber Hazreti Muhammed’in doğum günü olarak bütün İslâm dünyasında coşkuyla kutlanan Mevlit Kandili, nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Belediye Başkanımız Cuma Uçar, hemşehrilerinin ve bütün Müslümanların Mevlit Kandili’ni kutladı

Başkan Uçar Tebrik Mesajında;
Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz 'in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandil'ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Hemşehrilerimin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin başta, ilçemize, ülkemize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah'tan diliyorum. Bu geceyi kutlarken peygamberimizi daha iyi anlamak gerekmektedir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O'na iman etmenin, O'nun ümmeti olmanın ve Onu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandili'nin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık getirmesini yüce Allah'tan diliyorum dedi.

29.11.2017