24 Kasım Öğretmenler günü İlçemizde törenlerle kutlandı.

Kutlama programı sabah saat 9,30 da İlçe Milli Müdürü Müdürümüz Emin Çağlayan'ın Atatürk Büstüne çelenk sunumu ve akabinde Belediye Başkan vekili Nedim ışık ,Kurum amirleri , Öğretmen ve Okul müdürlerinin saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başladı.

24 Kasım Öğretmenler günü Programı saat 10 da Yunus Emre İlköğretim okulu konferansa salonunda devam etti. Konferans salonundaki programa İlçe Kaymakamı Sayın Ökkeş Beyaz,Belediye Başkan vekili Sayın Nedim Işık,İlçe Jandarma Komutanı Zafer Kaya,Milli Eğitim Müdürü Emin Çağlayan ve Öğretmenler katıldı.
Programda Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz'ın mesajını okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması,Öğretmenler ve Öğrenciler tarafından Şiirlerin okunması,Stajyerleri dolan öğretmenlerin yemin töreni , Emekliye Ayrılan İlçemiz Öğretmenlerinden Nasır Kahraman'a İlçe Kaymakamı Sayın Ökkeş Beyaz tarafından plaket takdimi , Şiir ,Kompozisyon ve Resim dalarında birinci gelen öğrencilere hediyelerin takdimi ve Öğretmen ve Öğrencilerin Müzik dinletisiyle program son buldu.

24.11.2017