Belediyeden Anlamlı Ziyaret

Belediye başkan vekili Cemal Tiryaki ve beraberindekiler dünya engelliler münasebetiyle Sason özel yuvamız Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler. Engelli öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

3 Aralık dünya engelliler günü dolayısıyla belediyemiz başkan vekili ve nezaretindekiler, Sason özel yuvamız rehabilitasyon merkezindeki engelli öğrencileri ziyaret etiler. Bu anlamlı ziyarette, öğrencilere oyuncaklar hediye edildi. Duygulu anlar yaşandı. Belediye başkan vekili Sayın Cemal Tiryaki, öğrencilerin eğitim durumu ve eksikleri ile ilgili okul müdürü Sinan Kahraman’dan bilgi aldı. Tiryaki, “Biz belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Onları mutlu etmek bizim temel görevimizdir. Engelli vatandaşlarımız toplumun bir parçasıdır. Belediye olarak engellilerin karşılaştığı sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizim temel görevlerimizden biride sadece 3 Aralıkta değil, her gün engelli kardeşlerimizi hatırlamaktır. İnşallah bundan sonra hep böyle olacaktır. Burada görev yapan öğretmen arkadaşlarımızın da sorumluluğu çok büyüktür. Bir sıkıntıları olduğu zaman belediyemizin kapısı her zaman açıktır. Öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum.” Dedi.

11.12.2014