Belediye Başkanımız Cuma Uçar,İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve beraberinde İlçemizden kalabalık bir heyetle Batman kültür merkezinde düzenlenen Ak parti Kurban Bayramı kutlama programına katıldılar.

Ak Parti Batman Millet Vekili sayın Atauulah Hamidi,Ak Parti İl Başkanı sayın Diyadin Uçar, 23 .Dönem Ak Parti Batman Millet Vekili sayın Mehmet Emin Ekmen,Başkanımız Cuma Uçar ,Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık,Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvuhap Kusen,Ak Parti Sason İlçe Başkani Avni Yıldırım,Yucebağ Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya ve Partililer bayram tebriklerini kabul ettiler.
Kutlama programında konuşan Batman Millet Vekilimiz sayın Atauulah Hamidi Allah birliğimizi ve dirliğimizi hiç bir zaman bozmasın dedi , Hamidi Kurban Bayramının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak tüm misafirlerin Bayramını kutladı.

2.9.2017