Sason Belediyesi Türkiye’nin gündeminde

Sason Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bal.Ceviz ve çilek festivali sayesinde yerel ve ulusal medya ikin gün boyunca ilçemizi tanıttı.

Sason Belediyesi, Bal, Ceviz ve Çilek festivali sayesinde ilçemizin tanıtımına büyük katkı sundu.Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ın yoğun çabaları ile gerçekleştirilen ve iki gün süren festival büyük yankı uyandırdı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Vali Azmi çelik’in de aralarında bulunduğu çok sayıda konuğu ağırlayan Festivale yerel ve ulusal medya temsilcileri de büyük ilgi gösterdi. Bal, Ceviz ve çilek festivali, Batman, Diyarbakır, Siirt, ve Mardin’de yayım yapan yaklaşık 100 gazete ve haber sitesinde geniş yer bulurken, ulusal haber kanalları ve Gazetelerde festivale yer vererek Sason’un tanıtımını yaptı.İlçemizin güzel yönleriyle yerel ve ulusal medyada yer almasının çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Cuma Uçar “ Göreve geldiğimizde zihinlerde olumsuz etiketi bulunan ilçemizin güzelliklerini, kültürünü, ve doğasını tanıtmaktı. Bu amaçla düzenlediğimiz Bal,Ceviz ve Çilek festivali bu amacımıza büyük katkı sundu.Festivali önümüzdeki yıllarda daha da kapsamlı hale getirerek uluslar arası  alanda da tanıtımı amaçlıyoruz.Festivale katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

11.12.2014