Belediye Başkanı Uçar'dan 3 aralık Engelliler günü mesajı

Belediye Başkanı Uçar

“ Engelli vatandaşlarımız hizmetlerde ilk sırada”

Belediye Başkanı Cuma Uçar , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Her bireyin bir engelli adayı olduğunu belirten Başkan Uçar, sorumluluk sahibi yerel bir yönetici oluşunun yanı sıra bir insan olarak kendilerine düşen en önemli görevin engellilerin önüne çıkan engelleri ortadan kaldırmak ve bu insanları topluma kazandırmak olduğunu ifade etti. Batman Haber Engellilerin çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları, onların topluma kazandırılmaları, katılımcı ve üreten insanlar haline getirilmelerinin önemli hedeflerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Uçar, “Engellilerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımız işbirliği içinde olmalıyız’’ dedi.

20.06.2015