Belediye Başkanımız Cuma Uçar, Mübarek Ramazan ayının gelişi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlı olmasını dileyen Uçar, “ İslam aleminin Ramazan ayının ruhuna yaraşır şekilde hareket etmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi. Başta Sasonlu Hemşehrilerinin olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Uçar; mesajın devamında şu ifadelere yer verdi:
Müslümanlar için çok önemli bir ay olan Ramazan ayına giriyoruz. Bütün dargınlıkların düzeltildiği, iyiliklerin, güzelliklerin konuşulduğu bir aya giriyoruz. Ramazan ayımızın öncelikle İlçemize, ülkemize, İslam Alemine ve insanlığa hayırlı olmasını diliyor ve Hayırlı Cuma'lar diliyorum dedi.

26.5.2017