BELEDİYE BAŞKANIMIZ UÇAR MİNİK ÖĞRENCİLERLE RÖPORTAJ YAPTI

Cumhuriyet ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri belediye başkanı Cuma Uçar’la proje ödevleri için gazetecilik yaparak röportaj yaptılar.
Cumhuriyet Ortaokulu altıncı sınıf öğrencileri Belediye Başkanı Cuma Uçar’ı makamında ziyaret ettiler. Uçar, minik öğrencileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Başkan Uçar’ı soru yağmuruna tutan öğrencilerin içten ve sıcak sorularına samimiyetle cevap veren Uçar, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu. Yaklaşık bir saat hem röportaj yapıp hem de hoşça vakit geçiren Uçar, küçük yaşta olmalarına rağmen kendilerini ifade etme yeteneklerine dikkat çekerek tebrik etti.
Başkan Uçar, “ Belediye olarak ilçemizi ilgilendiren en büyük sorunlardan biri alt yapı sorununu çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan da yeni projeler üreterek kalıcı hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizin gerçek gazetecileri aratmayan röportaj performansınızdan dolayı kutluyorum ve eğitim hayatınızda başarılar diliyorum diyerek öğrencilere hediye verdi.

12.5.2017