Kuyudan yaşam fışkırdı

Sason belediyesinin İlçemizin su sorununu çözmek için sondajla açtığı yeni kuyudan su fışkırdı. Başkan Uçar, kuyudan saatte 200 ton su elde edileceğini açıkladı.

Seçimlerin ardından ilk olarak ilçenin susuzluk sorununu çözeceklerini açıklayan Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar sözünde durdu.geçtiğimiz hafta belediye tarafından başlatılan sondaj çalışmaları sonuç verdi ve yeni açılan kuyudan hayat fışkırdı. Su sorunun bir nebzede olsa çözdükleri için mutlu olduklarını ifade eden Belediye başkanı Cuma Uçar, açılan kuyulardan saatte 200 ton su elde ettiklerini belirtti.

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Sason belediye başkanı Cuma Uçar son zamanlarda yaşanan su sıkıntısını en kısa sürede gidermek için hazırladıkları yoğun çalışma programının ilk etabını başarıyla geçtiklerini belirterek şöyle konuştu “geçen hafta sondaj çalışmalarını başlattıkSondaj çalışması sonrası açılan ilk kuyudan saatte 200 ton su elde edeceğiz. Bfu sadece ilk kuyu. Sondaj çalışmamız devam edecek. Hedefimiz ilçemize saatte 300 ton su kazandıracak kuyular açmak.Hemşerilerimiz rahat olsun.Verdiğimiz bütün sözleri yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

27.06.2014