İlçemizde 23 Nisan Kutlamaları

İlçemizde 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları hava şartlarından dolayı Yunus Emre okulu Konferans salonundan düzenlendi.Kutlamalara Sason Kaymakamı sayın Ökkeş Beyaz,Sason Belediye Başkan vekili sayın Edip Taş,Garnizon Komutanı sayın Özer küçükuysal , Kurum amirleri ve öğretmenler katıldı.
İlçemizde 23 Nisan kutlamaları Cumhuriyet meydanında Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başladı akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Konferans salonunda devam edildi , 23 Nisan Çocuk Bayramının anlam ve önemini belirten konuşma ve Öğrencilerin şiir okumasından sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ökkeş Beyaz ,Belediye Başkan vekili Edip Taş ve Garnizon Komutanı Özer Küçükuysal tarafında hediyeleri verildi.

24.4.2017