Sason Belediyesi tarafından İlçemizde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Uçar açıklamasında İlçe genelinde bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğine vurgu yaparak, İlçemiz Mahallerinde ve sokaklarda da kilit parke döşeme çalışmalarının da yapılacağını açıkladı. Uçar, Bahar aylarının gelmesi ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına bir çok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin bir çok yerinde kilit parke çalışmalarını yürütmeye başladık. Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir.dedi.

6.4.2017