Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, üç ayların başlangıcı ve Perşembe gecesi idrak edeceğimiz mübarek “Regaip Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Uçar , mesajında “Regaib Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için önemli bir dönemdir  dedi.

Uçar; “Recep, Şaban ve Ramazan aylarından oluşan ve dini kültürümüzde özel bir yeri bulunan Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir dedi. Bu özel ve güzel geceleri hoşgörü, sevgi ve saygıyı bir yaşam biçimine dönüştürmeliyiz.Uçar  Bu duygu ve düşüncelerle başta Sason’lu hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, saygılar sunuyorum dedi.

29.3.2017