Başkan Uçar'ın Teşekkür mesajı

Kıymetli dostlarım, bildiğiniz üzere dün Batman'da gerçekleşen muhteşem bir mitingle Yücebağ ve Kayapınar belediye başkanlarımızla birlikte AK Parti'mize katılım sağladık. Bu geçiş sürecinde bizlere yakın ilgi gösteren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Batman milletvekilimiz Sayın Ataullah Hamidi'ye, parti büyüklerimize ve gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından küresel şer odakları vatanımıza halen saldırmaya devam etmektedirler. Ülkemizin bu saldırılara göğüs germesi ve daha da büyüyerek dünyada yaşanan insanlık krizlerine derman olabilmesi için hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışması elzemdir. 16 Nisan referandumu sıradan bir referandum değil, vatan savunması için hayati bir dönüm noktasıdır. Tam da bu sebeple hayır kampanyası yürüten eski partimiz Saadet Parti'sinin bu tutumunu içimize sindiremediğimizden istifa edip, kutlu davamıza katkı sunmak için AK Partimize katıldık. Bu kutlu davaya baş koyan herkes kardeşimiz ve gönüldaşımızdır ,Hiçkimse ile kişisel bir hesabımız, kırgınlığımız yoktur ve olmayacaktır. Var gücümüzle AK Parti davası için çalışıp, vatan savunmasına destek vereceğimizden hiçkimsenin şüphesi olmasın. Selam ve saygılarımla.
Sason Belediye Başkanı
Cuma UÇAR