Sason Belediyesi AK partili oldu.

Sason Belediyesi AK Parti'li oldu
Belediye başkanımız Cuma Uçar,AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın oluruyla AK Parti'ye geçti.
Bugün 16 Nisan Halk oylaması mitingi için Batman'a gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım AK Parti Batman milletvekili Sayın Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanıız Cuma Uçar ve AK Parti il ve İlçe Başkanları ile protokol tarafından Batman valiliği girişinde karşılandı. Karşılama töreni sırasında AK Parti Batman milletvekili Ataullah Hamidi aracılığıyla Başbakan Binali Yıldırım ile kısa süre sohbet eden Başkan Uçar'ın AK Parti'ye geçişi açıklandı.AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi başta olak üzere İl Başkanı Diyaddin Uçar'ın desteği ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından AK Parti'ye geçtiği açıklanan Belediye Başkanı Cuma Uçar, Sason'un artık daha fazla hizmet ile tanışacağını açıkladı. Belediye Başkanımmız Cuma Uçar ' 15 yıldır ülkemizi başarıyla yöneten ve daha önce yapılmayan hizmetleri kazandıran AK Parti'ye katılmanın büyük onur ve mutluluğunu yaşıyorum.Bu katılım ile Sason ilçemizde hizmet alanında büyük bir atılım yapacağız.İl ve İlçe teşkilatlarıız ile uyum içerisinde ilçeiz için her türlü çalışmayı yapacağız. Tüm sason halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

24.3.2017