Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin, tamamlanan yarıyılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uçar, mesajında "Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve veliler; Büyük bir umutla başladığımız 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin birinci yarıyılını bitirmiş bulunmaktayız. Başarıya ulaşmada planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır. Yarıyıl tatili hem dinlenme, eğlenme zamanı olmak ile birlikte hem de derslerimizdeki eksikliklerimizi tamamlamak için iyi de bir fırsattır. Bu eğitim dönemini iyi değerlendirdiğinizden ve ikinci dönemde başarınızı arttıracağınızdan eminim. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederim.Başkan Uçar; İkinci yarıyılda başarılarınızı güçlendireceğinize olan inancımla; tüm Öğrencilerimize ve Velilerimize sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri bir yarıyıl tatili diliyorum dedi.

20.1.2017