Başkan Uçar Toç-Birsen Tarafından Düzenlenen Şehit ve Gaziler Programına katıldı.

İlçemizde Toç-Bir-Sen ve Diyanet-Sen tarafından şehit ve gaziler için anma programı düzenlendi.

Yunus Emre Konferans Salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Çanakkale ve 15 Temmuzu konu alan kısa bir film gösterimi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şiirlerin okunması ile devam etti.
Programın sonunda şehit yakınları ve gazilere, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, İlçe Mili Eğitim Müdürü Feyzullah Yar, İlçe Emniyet Amiri Vekili Abdülkadir Gümüşay, Batman Toç Bir-Sen İl Başkanı M. Sıddık Aslanlı ve Sason AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım tarafından çeşitli hediyeler verildi.

12.1.2017